Kategórie
 
 
 
 
Obľúbené produkty
Wishlist (zoznam želaní) je prázdny
 
 
 

Vrták diamantový D 10mm M14

Vrták diamantový D 10mm M14

Kód produktu: 42205010
Výrobca:SOLGASOLGA
Model:

SOLGA DIAMANT 42205010 Diamantový vrták určený na vŕtanie za sucha pre veľmi tvrdú keramiku s ukončením do uhlových brúsok závit M14

Dodacia lehota
Dodacia lehota: skladom
Doprava zdarma

20,21 € Vaša cena: 17,45 €
*Akcia platí do: alebo do vypredania zásob
 ks
Práca na keramike s maximálnou presnosťou - suchý vrták Solga Diamant DBM M14
Suchý vrták DBM M14 spoľahlivo vyvŕta otvory vhodný pre:
keramika, kamenina, porcelán, sklolaminát, polyester, sklo, umelý kameň, žula, terazzo, bridlica

Určené pre štandardné uhklové brúsky. Čím je vyšší výkon uhlovej brúsky, tým je viac otvorov je možné vyvŕtať. Manší výkon brúsky spomaluje otáčky a prichádza k väčiemu opotrebeniu. PRI VŔTANÍ VŽDY ROBTE KÝVAVÝ POHYB, aby sa sila sústredila vždy do jedného bodu a predovšetkým do veľkých vrtákov.

Vďaka tejto všestrannosti je suchý vrták DBM M14 ideálne vhodný pre obkladačov a remeselníkov pracujúcich v rôznych odvetviach a prispieva k profesionálnemu výsledku a maximálnej bezpečnosti pri ich každodennej práci.
Plný výkon bez chladenia - suchý vrták pre všetky bežné uhlové brúsky
Na vŕtanie bez otrepov bez chladenia vodou: Suchý vrták DBM M14 vyvŕta dlaždice, obklad alebo kameninu s dokonalou ľahkosťou. Praskanie alebo lámanie dlaždíc a kamenných platní je už minulosťou. Maximálna povolená rýchlosť je 13 000 otáčok za minútu, čo umožňuje rýchly a presný odber materiálu. Výsledkom sú čisté hrany a precízne vyvŕtané otvory. Suchý vrták DBM M14 bol navrhnutý pre použitie s uhlovými brúskami. Suchý vrták je dostupný vo viacerých rozmeroch.
Diamantový nástroj od Solga Diamant DBM M14
Aby spoločnosť Solga Diamant ešte viac zdokonalila svoje diamantové nástroje, veľa investovala do výskumu a vývoja. Koniec koncov, náklady musia byť kompenzované dlhou životnosťou pri trvalo vynikajúcej kvalite. Suchý vrták DBM M14 od spoločnosti Solga Diamnat je považovaný za jeden z najlepších svetových produktov vo svojej triede. Jeho ultra účinnosť z neho robí mimoriadne ekonomický produkt.
Porovnanie produktov
Porovnanie produktov
Žiadne produkty na porovnávanie.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia