Kategórie
 
 
 
 
 
 
 
Obľúbené produkty
Wishlist (zoznam želaní) je prázdny
 
 
 
Newsletter
 
 

  

 

 - AWS Auto-Start Wireless System

Ak používate stroje v kombinácii s vysávačom, je užitočné, ak sa vysávač zapne spolu so strojom. To vám zabráni zabudnúť zapnúť vysávač a vždy si môžete vychutnať prostredie bez prachu.

Vysávače na 230 V sú vybavené automatickým štartom. Pripojíte stroj k elektrickej zásuvke vysávača a vysávač sa pripojí k elektrickej sieti. Potom nastavíte vysávač na automatický, pomocou ktorého zapnete automatické spustenie. Ak teraz zapnete stroj, vysávač sa spustí automaticky a vy máte vždy k dispozícii bezprašnú prevádzku.

 

To sa ale líši v prípade batériových strojov a akumulátorového vysávača. Pri batériových strojoch nemáte priame pripojenie na spustenie vysávača po zapnutí stroja. Musí sa to preto robiť ručne.

Čo je AWS od spoločnosti Makita?

 

 Vďaka bezdrôtovému systému Auto-start alebo AWS máte možnosť si ho automatizovať pomocou bezdrôtového pripojenia Bluetooth®. Môžete naladiť stroj na vysávač a keď sú pripojené, vysávač sa automaticky spustí po zapnutí stroja. Takto nikdy nezabudnete zapnúť vysávač a máte vždy bezprašnú prevádzku.

Vysielač AWS WUT01 [198900-7] v prednej časti stroja.

Vysávač s AWS. Vľavo vidíte logo Bluetooth® s tlačidlom na bezdrôtové pripojenie vysávača k stroju.

Vysielač AWS umiestnite do stroja.

Ako bezdrôtovo pripojiť stroj k vysávaču pomocou AWS.

Umiestnite vysielač AWS do stroja. Potom vložte batériu (batérie) do stroja. LED dióda svieti na červeno. Aktivujte ho jedným stlačením tlačidla Bluetooth®. LED bude teraz blikať na modro.

Vložte batérie do vysávača a nastavte vysávač na automatický. LED najskôr svieti na červeno a potom bliká na modro.

Teraz podržte tlačidlo na stroji, kým nebliká na zeleno. To isté urobte s vysávačom. Keď sa stroj a vysávač spárujú, modrá sa rozsvieti. Teraz sú pripojené bezdrôtovo.

Zakaždým, keď zapnete stroj, vysávač sa automaticky zapne. Takto budete mať vždy prevádzku bez prachu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia